Fan-zone: FCN-teltet åbner kl.16

Kategorier


Hvem husker ikke Morten Nordstrands fantastiske saksesparksmål til 2-2, sidst FCK gæstede Farum Park til Superligakamp. (Foto: Boesenfoto.dk)

Fan-zone: FCN-teltet åbner kl.16

Søndag aften byder Farum Park på tvekamp mellem FC Nordsjælland og FC København.

To hold, der de seneste sæsoner har delt pokaltitler, guld- og sølvmedaljer ligeligt mellem sig, men også to hold, der i denne sæson kæmper hårdt for at opnå deres mål: FC København kæmper for medaljer, FC Nordsjælland kæmper for at opnå den femteplads, der giver kvalifikation til næste sæsons europæiske turneringer. Det er to hold, der i de senere år har leveret nogle gnistrende intense og publikumsvenlige fodboldbrag i Farum Park, og to hold, der absolut ikke kan lide at tabe til hinanden. Har du ikke sikret dig billet til dagen, kan du købe dem HER. Allerede fra kl. 16 varmes der op i fanzonerne, hvor der som sædvanlig vil være musik, øl, vand, grillpølser og hygge frem til kampstart. FCN-fans mødes i zonen med fantelt, bar, grill og musik foran Hotel FC Nordsjælland, fans af gæsteholdet mødes foran B-tribunen. Se tribuneplan og relevant match day info HER. Søndag kommer Sneaky Tigers på besøg og leverer et danseshow i pausen. Du kan se en lille teaser af det HER.