50-kamps jubilaren Petry: FCV skal slås

Kategorier

50-kamps jubilaren Petry: FCV skal slås

Lasse Petry vil ikke lide endnu et nederlag til holdet fra Slagelse, for de to første kampe i denne Superliga-sæson sidder som en skamplet på FCN-spillerne.

21-årige Lasse Petry spillede sin kamp nummer 50, da FC Nordsjælland på udebane slog FC Midtjylland, og derfor modtog Petry blomster til seneste hjemmekamp i 1-0 sejren mod AGF. – Jeg er selvfølgelig utrolig glad og stolt over at have spillet 50 kampe, der er noget vej op til dem med rigtig mange kampe, men det vil være rigtig stort at komme over 100 kampe, og dermed komme op på væggen med dem som har spillet 100 kampe eller mere, fortæller Lasse Petry, som i sin kamp nummer 52 forhåbentlig får fornøjelsen af en revanche mod FC Vestsjælland. – Vi kender i hvert fald deres styrker, men vi har også tanket selvtillid med to gode sejre i Superligaen, og vi har en stor portion hævntørst og vil gøre alt for at slå dem og de skal ikke have lov til at slå os tre gange på én sæson, siger Lasse Petry. Det er på mandag at FC Nordsjælland skal en tur til Slagelse, der er kickoff kl.19.00.