Værd at vide før dagens udekamp mod FCM

Kategorier


Lasse Petry kan spille kamp nr. 50 med tigeren på brystet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens udekamp mod FCM

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17:00 på MCH Arena i Herning mod FC Midtjylland, og her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT… …Lasse Petry spiller sin kamp nr. 50 for FC Nordsjælland, hvis han kommer på banen mod FCM i dagens kamp på MCH Arena. Lasse Petry fik sin debut med tigeren på brystet den 28. april 2011 i pokalsemifinalen mod Randers, hvor billetten til pokalfinalen mod FCM blev sikret. …FC Nordsjælland har slået FCM to gange i denne sæson, men begge gange i Farum Park. Det blev til 2-1 sejr i Superligaen 26. oktober og igen fire dage senere 3-1 i DBU Pokalen. Sæsonens første møde i Superligaen vandt FCM dog hjemme med 2-1 over FCN. …FC Midtjylland kun har tabt én af sine 11 hjemmekampe i denne sæson. Det er blevet til 7 sejre, 3 uafgjorte og kun et nederlag på 0-1 til Brøndby på MCH Arena i november. FC Nordsjælland har kun prøvet at rejse hjem fra Herning med alle tre point én gang. Det var 12. september 2009, hvor FCN vandt 2-0. Ellers viser statistikken 12 hjemmesejre og 8 uafgjorte kampe i de 21 interne opgør i Herning. …FCM som førerhold i Superligaen jagter sin første pokal nogensinde. Den midtjyske klub er indtil videre titelløs i både liga- og pokalsammenhæng. I DBU Pokalen har netop FCN været stopklods for de midtjyske ulve fire gange ud af de fem seneste sæsoner. De to af dem i finalerne 2010 og 2011, hvor FCN triumferede med sejr over FCM. …Nicolai Stokholm kan vende retur til FC Nordsjællands hold i dag efter en karantænedag sidst, og Stokholm har fire gange i sin lange karriere scoret mod netop FCM. Senest i juli 2012, og den meget snart 38-årige FCN-anfører har sikkert flere mål i støvlerne, selv om han allerede har rekorden som den ældste målscorer i Superligaen nogensinde, da han nettede 37 år og 249 dage gammel mod OB i december.