Værd at vide før dagens kamp i Farum Park

Kategorier


Publikum til kampen i dag kan stemme om alle tiders FCN-hold, All Star holdet, der skal offentliggøres i forbindelse med næste hjemmekamp.

Værd at vide før dagens kamp i Farum Park

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17:00 hjemme mod FC Vestsjælland, og her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT… …det kun er anden gang, FCN og FC Vestsjælland mødes i Superligaen. Gæsterne fra Slagelse vandt det første møde i Farum Park med 2-1 i 7. spillerunde af denne sæson. Ligesom dengang er det igen i dag Michael Tykgaard, der dømmer kampen. …FC Nordsjælland i dag må undvære sin vante anfører Nicolai Stokholm, der afsoner en spilledags karantæne efter sin advarsel i søndags i Brøndby. …FC Nordsjælland nu har scoret i 24. hjemmekampe i træk i Superligaen og forbedrer klubrekorden for hver kamp, hvor FCN scorer. Der er nærmest målgaranti i Farum Park. …FC Vestsjællands 59-årige træner Ove Pedersen nu er Superligaens ældste træner, efter at Ove Christensen er stoppet i Viborg i vinterpausen. …Mario Ticinovic spiller sin Superligakamp nr. 50 for FC Nordsjælland, hvis han kommer på banen. Han har desuden deltaget i 11 pokal- og internationale kampe med tigeren på brystet. …FC Nordsjælland inden dagens kamp afvikler den store årlige Sommerland Sjælland Cup for alle samarbejdsklubberne. 24 årgang 2005 hold deltager, og i pausen vil alle deltagerne i stævnet løbe æresrunde omkring banen og blive hyldet af publikum. Herefter er der medaljeoverrækkelse. …der netop er åbnet for salget af billetter til pokalbraget mod FCK i Farum Park torsdag den 10. april. Det er en semifinale i DBU Pokalen og returmøde fra den første kamp i Parken onsdag 26. marts. Semifinalerne afgøres over to kampe, og der kan blive et drama om finalebilletten mellem FCN og FCK. Så det gælder om at sikre billet snarest. FCN og FCK har hver to af de seneste fem pokalmesterskaber. FCN i 2010 og 2011, FCK i 2009 og 2012.