Værd at vide før dagens kamp i Brøndby

Kategorier


David Jensen har holdt clean sheet i fire af sine fem Superlikampe. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp i Brøndby

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17:00 udekamp mod Brøndby, og her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT… …Brøndby og FCN har mødt hinanden 34 gange i Superligaen, og Brøndby har 20 sejre mod FC Nordsjællands 5, mens 9 kampe er endt uafgjort. To af FC Nordsjællands sejre er hentet på Brøndby stadion, og begge gange vandt FCN 1-0. Den første sejr var i foråret 2010, og den anden kom i næstsidste spillerunde i foråret 2012, hvor FCN med de tre point holdt kursen mod det danske mesterskab. …Nicolai Stokholm blev vist ud i slutningen af 1. halvleg, sidst FCN gæstede Brøndby stadion. Det var i næstsidste runde af sidste sæson og Brøndby tog med en 4-0 sejr et vigtigt skridt mod overlevelse i Superligaen. Dommer dengang var Mads-Kristoffer Kristoffersen, der også skal dømme dagens kamp. Nicolai Stokholm har i øvrigt scoret fire gange mod Brøndby i sin lange Superligakarriere. …Kim Aabech kan spille sin Superligakamp nr. 100, hvis han kommer på banen mod Brøndby. De 15 er for FCN, men de resterende 84 er i Lyngby-blusen. Kim Aabech har scoret alle FC Nordsjællands tre Superligamål i de to første forårskampe. I alt har Aabech scoret 20 mål i Superligaen, heraf de 4 med tigeren på brystet. …Lukas Hradecky har holdt rent bur syv gange i denne sæson. Dermed har Brøndby-keeperen flest clean sheets af alle efter 20 spillerunder. …David Jensen, der har været førstevalg som FCN-målmand i forårets to første kampe, også holdt rent bur sidst mod Viborg og dermed nu står noteret for fire clean sheet i sine kun i alt fem Superligakampe.