Vær med til at sætte FCN All Star holdet

Kategorier

Vær med til at sætte FCN All Star holdet

FC Nordsjælland lader tilskuerne ved lørdagens kamp kl. 17 i Farum Park mod FC Vestsjælland stemme om det bedste FCN hold gennem alle tider

Vinderen af årets Superliga bliver dansk mester nr. 100, og det jubilæum bliver fejret i løbet af sæsonen på alle Superligastadions. I Farum Park sker det i forbindelse med næste hjemmekamp mod AGF mandag 31. marts. Det betyder blandt andet, at der skal kåres et All Star hold for FC Nordsjælland, og vi lader tilskuerne ved lørdagens kamp mod FC Vestsjælland sætte FC Nordsjællands bedste hold nogensinde via en afstemning.  Du kan således være med til at vælge de 11 spillere, der skal hyldes som det bedste FCN-hold gennem klubbens historie ved at møde op til Superligakamp i Farum Park på lørdag. I holderne ved siden af kampprogrammerne vil der være en flyer med 35 nominerede spillere. Det er din stemmeseddel. Tag en flyer og sæt kryds ud for de 11 spillere, du ønsker på FC Nordsjællands All Star hold. Du kan aflevere din stemmeseddel i pausen eller efter kampen. Der er en boks ved alle udgange, hvor du kan putte din stemmeseddel i og samtidig deltage i en lodtrækning om en signeret FCN-trøje. Se temmesedlen med alle navnene og reglerne HER