Truppen til kampen mod FC Midtjylland

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Midtjylland

FC Nordsjælland skal forsøge at revanchere sig ovenpå et par skuffende resultater i Superligaen, og det skal gerne ske mod FC Midtjylland.

Det er dog ikke nogen nem opgave som venter, det er nemlig ligaens nummer et, som FCN skal på besøg hos. – Det bliver en svær kamp, de er favoritter og har indtil nu, i denne sæson, leveret rigtig flot med mange unge talenter. Vi er dog helt klar over hvad der venter os, og vi har gjort alt hvad vi kan for at forberede os på det. Vi skal spille op til vores bedste, men vi har haft en rigtig god træningsuge og vi glæder os til kampen, fortæller Kasper Hjulmand. Hør mere fra cheftræneren i videoen ovenfor. Du kan følge kampen på TV3 Sport 1 eller liveopdatering på Twitter via #FCMFCN. Truppen til kampen lørdag mod FC Midtjylland den 22.marts kl.17.00: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen
40. Marcus Ingvartsen