Tre spillere til U/17 landsholdssamling

Kategorier

Tre spillere til U/17 landsholdssamling

De unge danske talenter er samlet til to dages træningslejr i Tilst i næste uge

FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab er i fuld gang med forberedelserne til forårspremieren lørdag 15. marts kl. 15 på udebane mod HB Køge, og det bliver spændende at se, om holdet i foråret kan fortsætte den udvikling, som blev vist i sldste halvdel af efterårssæsonen Inden premieren skal tre af spillerne afsted til DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst ved Århus, hvor de under ledelse af Jan Michaelsen skal deltage i to dages træningssamling for emner til U/17 landsholdet. Det er målmand Leo Sakharoff samt markspillerne Andreas Skovgaard og Benjamin Lund, der repræsenterer FC Nordsjælland i samlingen onsdag 12. og torsdag 13. marts. I alt 28 spillere er inviteret med.