Thychosen: Vi skal ud og dominere

Kategorier

Thychosen: Vi skal ud og dominere

FC Nordsjælland spiller igen hjemme i Farum Park på lørdag mod FC Vestsjælland, og det er en kamp som skal vindes.

– Vi skal selvfølgelig ud og dominere kampen og hente tre point, vi skal revanchere os fra Brøndby-kampen, og det tror vi på, at vi kan gøre hjemme foran vores publikum, fortæller Oliver Thychosen. Oliver Thychosen er ved at være helt på dupperne efter sin skade, den lynhurtige offensive-spiller har været i fuld træning i halvanden uge nu, og han glæder sig til igen at komme i kamp i Farum Park. – Det var heldigvis ikke så slem en skade, og jeg har kunnet holde mig igang, og jeg er helt klar til at spille igen. Jeg er selvfølgelig ikke til 90 minutter, men jeg er klar til, at vi sammen skal vinde over Vestsjælland, siger Thychosen. Der er kickoff kl.17.00 på lørdag og du kan HER læse om hvad der sker på kampdagen i Farum Park. KØB DIN BILLET HER!