Thychosen klar til kamp

Kategorier


Oliver Thychosen er igen til rådighed for trænerteamet – foto: fcn.dk

Thychosen klar til kamp

FC Nordsjælland kan glæde sig over igen at have den unge offensive-spiller helt klar igen.

Når det igen står på Superliga-fodbold på søndag i Brøndby, så er der endnu et kort at spille ud for trænerteamet. Oliver Thychosen er tilbage fra sin skade, mens Morten Nordstrand er lige på vippen. – Nordstrand er på vej tilbage, det er stadig lidt for tidligt at konkludere på om han når at blive klar til søndag, men har har trænet med i dag, og vi håber på at han er klar, men det bliver en kamp med uret. Oliver (Thychosen, red.) er klar, og det er et super aktiv at kunne bruge. Dejligt at se ham tilbage på banen, og han er super klar til søndag, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland spiller kl.17.00 på Brøndby Stadion, og hvis du gerne vil ind og se den kamp, så kan du læse mere om Wild Tigers bustur til kampen HER.