Tag med Wild Tigers til Brøndby

Kategorier

x

Tag med Wild Tigers til Brøndby

Wild Tigers arrangerer bustur til udekampen på søndag kl. 17:00 i Brøndby – og du kan tage med!

Opbakningen til FC Nordsjællands kampe har igennem en lang periode været støt stigende. Det skyldes blandt andet det arbejde, der gøres i Wild Tigers og andre fan-grupper, som under Red Zone-initiativet har formået at få endnu mere fokus på den gode stemning og opbakningen til holdet. Det er også sagen på søndag, hvor FC Nordsjælland møder Brøndby IF i en direkte duel om 4. pladsen. Wild Tigers har arrangeret en bustur, hvor ikke-medlemmer kan komme med for en pris af kun 165,- inkl. stadionbillet. Er du medlem af fanklubben kan du komme med bussen OG med i udebaneafsnittet på Brøndby Stadion for kun 135,-! Se mere om det flotte tilbud og opbakningen til FC Nordsjælland på wildtigers.dk.