Stryger: Stadig mulighed for en finale

Kategorier


Flere FCN fans havde fundet vej til Parken for at bakke spillerne op – foto: Rie Neuchs

Stryger: Stadig mulighed for en finale

Med 1-0 nederlaget i Parken er der stadig gode muligheder for at komme i finalen, hvis topniveauet findes frem i returopgøret.

– Vi er bestemt med i kampen, og vi føler os på ingen måde på hælene eller udspillet. Der er stadig rigtig fine muligheder for at komme i finalen, og med hjemmebane i ryggen tror vi på at det kan lade sig gøre, sagde Jens Stryger Larsen, som havde en noget uheldig rolle ved selvmålet. – Det er et indlæg som kommer indover, jeg når ikke 100 procent at se hvad der sker, da der er en foran mig som skærmer for bolden, og så rammer den mig i nakke eller skulderen og går i mål. Det er virkelig uheldigt, fortalte Stryger. Det er 10.april at der er returopgør i Farum Park.