Stokholm: Alle skal ofre sig for holdet

Kategorier

Stokholm: Alle skal ofre sig for holdet

FC Nordsjælland spiller søndag på Brøndby Stadion, og her forventer anfører Stokholm at FCN-holdet er klar til at kæmpe for hver en meter.

– Det kræver at vi gode i mand-mand spillet, at vi er gode på bolden, masser af energi og stor vilje til at ofre sig for holdet og det forventer jeg selvfølgelig at vi allesammen gør på søndag. – Vi skal ud med meget mere energi og angrebsvilje, for netop det kan være med til at stå imod det pres som de helt sikkert vil komme med. Det skal være os som får initiativet i kampen, Brøndby er et godt hold, men det er vi så sandelig også, fortæller Stokholm Sidste gang de to mandskaber mødtes kæmpede Brøndby for overlevelse i Superligaen, og FC Nordsjælland havde sikret sig 2.pladsen i Superligaen, så på det parametre er der også lagt op til en revanche. Du kan læse mere om den bustur som Wild Tigers har arrangeret HER. og hvis du ikke kan komme på stadion kan du se kampen på Canal 9 eller følge den på Twitter under #BIFFCN.