Skades-update

Kategorier


Anders “AC” Christiansen var tilbage på træningsbanen i dag.

Skades-update

Chef-fysioterapeut Hans Ørting gør følgende status på skadessituationen i FCN efter tirsdagens træning:

– Anders ”AC” Christiansen trænede med holdet i det meste af dagens træning. Vi forventer han træner fuldt med i løbet af ugen. – Martin Vingaard har mærket ømhed i akillessenen, og vi har derfor valgt at aflaste ham i en periode. Vi følger ham tæt og udelukker ikke noget i forhold til, hvor han er kampklar igen. – Uffe Bechs genoptræning går efter planen. Han ser stærk ud efterhånden og træner efter planen fuldt ud med holdet inden for ret overskuelig fremtid. – Søren Christensen har for 14 dage siden været gennem et mindre operativt indgreb og er i fremgang. Der er ingen præcis tidshorisont endnu. – Joe Sise træner nu lidt med på banen, dog stadig relativt lavintenst, men der er lys for enden af tunnelen, og vi regner med at se mere og mere til ham i den kommende tid. Andreas Laudrup og Kasper Lorentzen følger den planlagte genoptræning over længere tid.