Reserverne vandt i Slagelse

Kategorier


Emiliano Marcondes scorede til 3-1 på straffespark begået mod ham selv.

Reserverne vandt i Slagelse

Det blev 3-1 til FCN over FC Vestsjælland i dagens kamp i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjælland tabte lørdag 1-2 i Superligaen til FC Vestjylland, men i dag blev det til en smule revanche, da FCN vandt 3-1 i Slagelse i Reserveholdsturneringen. Det var en kamp, hvor FCN spillede bedst i 1. halvleg men kom noget under pres efter pausen. FCN førte 2-1 ved pausen, og da FC Vestsjælland på grund af et par store redninger fra Martin Hansen og et skud lige forbi mål ikke fik udlignet, cementerede FCN i stedet sejren til 3-1 ved Emiliano Marcondes på et straffespark begået mod ham selv. 1. Team Coach Flemming Pedersen siger om kampen: – Det var en fin holdindsats, selv om vi måtte bruge mange spillere fra U/19, der også spillede i går. Men vi fik spilletiden fordelt fint, så ingen blev overbelastet. I betragtning af svære vindforhold var det også en udmærket kamp. – Vi havde modvind i 1. halvleg, og de forsøgte at presse højt, men vi kontrollerede spillet fint og skabte også chancer udover de to, vi scorede på. 2. halvleg blev mere urolig, og de fik os stresset trods rygvinden, som fik os til at spille lidt for direkte, og så løb bolden flere gange fra os. Derfor fik de også en overgang fastholdt et stort pres, som vi heldigvis modstod og slog kontra til sidst, siger Flemming Pedersen.  Matchfacts Reserveholdsturneringen 16. marts kl. 12:00: FC Vestsjælland-FCN 1-3 (1-2)
Mål:
5. minut: 0-1 Oliver Thychosen
41. minut: 1-1 Søren Berg
44. minut: 1-2 Mikkel Jensen
84. minut: Emiliano Marcondes (straffe) FC Nordsjællands startopstilling: Martin Hansen
Mikkel Luimes, Andreas Maxsø, Nicolai Johannessen, Nicklas Mouritsen
Kamal Issah, Daniel Thorup, Emiliano Marcondes
Bassel Jradi, Oliver Thychosen, Mikkel Jensen Indskiftninger:
46. minut: Zabi Eskandri for Thychosen
72. minut: Yusuf Onurlu for Mikkel Jensen
76. minut: Simon Lund for Zabi
82. minut: Simon Ustrup for Luimes