Reaktioner fra Stokholm, Bech, Hjulmand og Vingaard

Kategorier

Reaktioner fra Stokholm, Bech, Hjulmand og Vingaard

Hør om Uffe Bechs comeback, Hjulmands analyse af kampen, Stokholms scoring og Vingaards ros af defensiven.

Nicolai Stokholm: – Jeg havde en lidt anden rolle i dag, havde muligheden for at komme lidt mere med ind i feltet, og det er bare kanon at det så lykkedes ved målet.  Normalt ligger jeg lidt dybere, den rolle havde Petry i dag, og det fungerede rigtig fint, og glædeligt med en scoring i en sejr, sagde Stokholm. Uffe Bech: – Det var skønt at være tilbage på banen, og opbakningen fra fansene var helt fænomenal og det er så fedt at de tror på mig, og det er med til at jeg kommer endnu hurtigere i topform, fortalte Uffe Bech. Kasper Hjulmand: – En stor 1-0 sejr, og kamp hvor vi selvfølgelig skulle have vundet større, men jeg synes at vi spiller en god stabil kamp, hvor vi dominerer fra start til slut. Nu har vi en række med kampe, som ligger rigtig tæt, og det bliver en spændende periode, som vi glæder os til, sagde Hjulmand. Martin Vingaard: – Det var dejligt igen at være tilbage på banen efter to uger udenfor med en skade, jeg føler mig helt klar igen. Vi spiller en stærk kamp i dag, og det er super at vi nu over tre kampe kun har lukket et mål ind, og det giver rigtig meget at vi har en god organisation, så vi ikke er tvunget til at skulle score to, tre eller mål for at vinde, så god holdpræstation, fortalte Martin Vingaard. Hør alle reaktionerne HER.