Reaktioner fra Hjulmand og Nordstrand

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand og Nordstrand

Skuffelse og enorm ærgelse var kodeordene efter lørdagens nederlag til FC Vestsjælland.

Morten Nordstrand: – Jeg hader at tabe, og vi står med en kæmpe skuffelse lige nu. Vi skal score på vores chance og vi skal til at hente nogle point nu. – Det var rart, at være tilbage igen efter min skade, men det betyder intet lige nu, når vi ikke vinder. Hjulmand: – Vi starter kampen lidt nervøst og får også lukket et mål ind, men derefter kommer vi tilbage, får udlignet, og har chancer til mange flere mål. 2.halvleg er lidt samme scenarie, hvor vi må sige at vi mangler kvalitet i felterne. – Vi skal være stærke nu, og finde et massivt figther-instinkt frem. Vi har været i lidt samme situation i efteråret, og det fik vi vendt, og det skal vi gøre igen. Se hele interviewet med Kasper Hjulmand HER.