Reaktioner fra Hjulmand og Aabech

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand og Aabech

Det var en flok super skuffede FCN-spillere som efter kampen mødte pressen.

Kim Aabech: – Jeg føler, at det er en meget lige 1.halvleg, vi kreerer de største chancer i 1.halvleg, og så får de et dumt mål, da der mangler to minutter af 1.halvleg. Deres tryk i 2.halvleg formår vi ikke at modstå, selvom vi stadig har rigeligt med chancer. – Nu venter der en utrolig vigtig kamp mod Vestsjælland, nu kommer vi på hjemmebane, og forhåbentlig kan vi få noget oprejsning, hvor vores fans kan være med til at hive os op. Vi skal have tre point i den kamp, sagde Kim Aabech. Kasper Hjulmand: – Det er helt grotesk, at stå her efter denne kamp og have tabt 4-1. Rigtig mange ting forløber, som vi havde planlagt, men vi lukker dumme mål ind og scorer ikke på vores chancer. For vi havde virkelig mulighederne for at score mål. – Nu handler det om at skrabe så mange point sammen som muligt og på lørdag venter en super vigtig kamp mod FC Vestsjælland, fortalte Hjulmand efter kampen. Du kan se hele Hjulmand interviewet HER.