Reaktioner fra Hjulmand, Aabech, John og AC.

Kategorier

Reaktioner fra Hjulmand, Aabech, John og AC

Glæden var stor hos spillerne efter arbejds-sejren over FC Midtjylland på 1-0 på mål af Kim Aabech.

Anders ’AC’ Christiansen: – Super følelse efter sådan en sejr her, vi kæmper alle mand i en meget lige kamp, som kunne have gået begge veje. – Kim’s mål var jo som at se hans far,  har jeg fået af vide, men det er godt at se at Kim har fået gang i målscoringen, han plejer jo at score mod FCM, efter jeg har taget ham under vingerne, fortalte AC’s med et smil på læben. Kim Aabech: – Jeg synes egentlig at vi leverer en rigtig god arbejds-indsats hele holdet, vi vidste at det er et svært sted at spille, og det viste det jo også i kampen, de lagde et enormt tryg på os i slutningen af kampen. – Jeg tror faktisk ikke, at jeg kan nå ind til indlægget fra John, men det er, som om bolden bliver hængende lidt længere i luften, og så måtte jeg bare smadre igennem, og det var bare dejligt at den gå ind, sagde Kim Aabech. Kasper Hjulmand: – Kæmpe stort cadeau til drengene, de fortjener virkelig det her. De har arbejdet så hårdt, og reagerer så godt på de ting vi arbejder med på træningsbanen. Det var en kamp, som var meget lige, og som blev afgjort på marginalerne, og det er bare klasse at vi spiller en kamp hvor vi virkelig viser styrke,  fortalte cheftræneren. Joshua John: – Vi har lukket for mange mål ind på dødbolde, men i dag fik vi virkelig bevist at vi kan have den rigtige styrke, for de havde nogle store og stærke spillere, som blev afvist. En super holdpræstation, sagde Joshua John efter kampen. Du kan høre alle reaktionerne HER