Program for kampdagen

Kategorier


FCN kårer ALl Star holdet til aftenens kamp

Program for kampdagen

Med sejren i Herning over Superligaens tophold kan FC Nordsjælland med en sejr bringe sig kun 4 point fra bronzemedaljepladsen og med et nederlag være kun 3 point over nedrykningsstregen. Hvert eneste point er med andre ord livsvigtigt i dette års udgave af Superligaen.

Vi sætter derfor alle sejl til i aften: Stor flagtifo på fantribunen, hvor alle FC Nordsjællands ungdomsspillere vil samles iført klubfarverne og hjælpe fangrupperne med at bakke op om holdet. Spillerne bydes velkommen på banen af repræsentanter for vores 65 samarbejdsklubber, der i egne klubdragter vil stå i espalier. FCN All Stars og vores akademi vil ligeledes være på stadion, ligesom Farum Boldklubs medlemmer er inviteret til kamp. I pausen hylder vi FCN All Stars, der er repræsenteret af flere af de helt store klublegender, og vi har som sædvanlig masser af gode tilbud i boderne. Programmet ser ud som følger: FC Nordsjælland – AGF
Farum Park
31. marts kl. 19:00

  • 16:00  Shoppen åbner – se tilbud HER
  • 18:00 Portene åbner
  • 18:20  Spillerne kommer på banen til opvarmning
  • 18:50  50 samarbejdsklubber og forkampsholdene gør klar til at byde spillerne velkommen
  • 18:57  Tifo, flagespallier, dansepiger og publikumshyldest
  • 19:00  Kick off
  • Pause FCN All Stars og danseshow
  • Efter kamp  Autografzone med alle spillerne – og FCN All Stars! Kom og få en snak, et billede og en autograf af dine favoritter!