Petry: Altid sjovt at spille mod et tophold

Kategorier


Lasse Petry jubler efter sin scoring til 1-1 i efteråret mod FCM på oplæg fra Patrick Mtiliga. (Foto: Boesenfoto.dk)

Petry: Altid sjovt at spille mod et tophold

– FCM er storfavorit, men vi har vist, at vi kan slå dem, hvis vi spiller op til vores bedste, siger Lasse Petry, der scorede, da FCN vandt 2-1 hjemme over ulvene

Superligaens tophold FC Midtjylland har kun tabt fire kampe i denne sæson, og det ene nederlag kom, da ulvene gæstede Farum Park i oktober. FCN vandt den kamp 2-1 på mål af Lasse Petry og Oliver Thychosen, og kun tre dage senere gentog tigerne “kunststykket” samme sted i DBU Pokalen med en sejr på 3-1. Så FCN har en fin ballast til mødet med ulvene på lørdag kl. 17:00, selv om det denne gang foregår i MCH Arena i Herning. Lasse Petry var med fra start i begge de seneste kampe mod FCM og glæder sig til udfordringen: – En kamp mod et tophold glæder man sig altid ekstra til, for der bliver med garanti masser af stemning. FCM er storfavorit, men det lægger også et pres på den fra deres fans, og jeg føler mig sikker få, at vi godt kan få noget med hjem, hvis vi spiller op til vores bedste, siger Lasse Petry. – Vi vandt to gange med få dages mellemrum og har altså vist, at det kan lade sig gøre at slå dem. Det kan vi da bruge til noget. Vi skal være 100% på fra start, og det er sindssygt vigtige point, der står på spil, både for os og for dem. – Begge hold kommer fra et nederlag og har noget at revanchere. Vi ved, at de er stærke på dødbolde og også bruger mange lange indkast. Og lige præcis i det spil har vi lukket for mange mål ind. Så det skal vi naturligvis have ekstra fokus på. Vi skal være meget skarpe i begge felter for at få point med hjem. – Men kan vi holde fast i bolden og i vores spil, kommer de også under pres af deres eget publikum, og så kan alt ske, siger Lasse Petry, der kun har gode minder fra kampene mod FCM i denne sæson. Han var nemlig ikke på banen, da FCN sidst gæstede MCH Arena midt i september og tabte 1-2. Det var Joshua Johns comeback kamp, og hollænderen scorede et smukt mål til 1-1, men det rakte desværre ikke til point, da Sylvester Igboun med sin anden træffer i kampen scorede ulvenes sejrsmål ti minutter før tid.