Organisation: Ny chefscout

Kategorier


Steen Nedergaard – ny chefscout i FC Nordsjælland. (Foto: Rie Neuchs)

Organisation: Ny chefscout

Som et led i fremtidssikringen af den sportslige organisation og struktur kan FC Nordsjælland i dag offentliggøre ansættelsen af ny chefscout: Steen Nedergaard.

Bestyrelsesformand og sportslig ansvarlig Allan K. Pedersen udtaler: – Udskiftningen på posten som chefscout og ansættelsen af Steen Nedergaard hænger tæt sammen med vores strategi, der handler om at udbygge vores position i dansk og nordisk fodbold. Vores primære område for scouting er Danmark og Norden og med ansættelsen af Steen Nedergaard står vi endnu stærkere på dette område end tidligere. – Vi har gennemanalyseret vores organisation og kan som forventet konstatere, at vi er rigtig godt besat og har mange stærke ressourcer til rådighed i organisationen. Det har altid været en del af strategien, at have en stærk sportslig organisation, og det er fortsat afgørende for os, at vi står stærkt på alle områder omkring holdet. Derfor er det også meget positivt, at vi kan tilknytte en mand med Steen Nedergaards CV, netværk og evner. – FC Nordsjælland er i dag i en anden position i dansk fodbold end for 3 år siden, og det stiller nogle andre krav til organisationen. Derfor har vi også omprioriteret nogle opgaver internt i organisationen og givet ekstra fokus på nye områder, som vil stille os endnu stærkere i forhold til fremtidens udfordringer og målsætninger. – FC Nordsjælland vil fortsat fokusere på at udvikle talenter via vores akademi, vores U-sektor og det store netværk af samarbejdsklubber. Vi vil derudover sikre os en endnu stærkere position, når det gælder tilgang af spillere til nøglepostioner på U 17- U 19 og Superliga-holdet, og det er i det lys, organisationsændringerne og bl.a. ansættelsen af Steen Nedergaard som ny chefscout skal ses. Steen Nedergaard blev mandag præsenteret for organisationen og er i fuld gang med sin nye position. Spørgsmål i denne forbindelse rettes til bestyrelsesformand Allan K. Pedersen eller kommunikationschef Steen Laursen. CV:  Som aktiv spiller: 1977-1986 – Morud IF
1986-1987 – Dalum IF
1987-2000 – Odense Boldklub
2000-2003 – Norwich City(England)
2003-2005 – Odense Boldklub Som træner: 2005-2006 – Hvidovre IF
2006-2011 – Rådgiver med DBU’s agentlicens via Spillerforeningen.
2011-2014 – Chefscout i Odense Boldklub