Mit bedste FCN-minde: Søren Christensen

Kategorier

Mit bedste FCN-minde: Søren Christensen

Som noget nyt har FCN TV startet en serie med titlen: Mit bedste minde.

Her vil en række af personer omkring FC Nordsjælland fortælle om en oplevelse, som har været ganske unik for dem og som de altid vil se tilbage på med stor glæde. Lasse Petry startede serien med sin fortælling om hvordan han oplevede sidste spille-dag i Superligaen i maj 2012, hvor FC Nordsjælland hentede guldmedaljerne i hus. Hvis ikke du har set første afsnit af Mit bedste FCN-minde med Lasse Petry, så kan du gøre det HER. I denne uges afsnit er det spilleren med fleste kamp i den nuværende trup, nemlig Søren Christensen, som fortæller om det øjeblik i en fodboldkamp, som altid vil være med til, at huske ham på at fodbold går op og ned, men at man kan få nogle helt fantastisk oplevelser og følelser ud af det. Øjeblikket er 22.maj i 2011 hvor FC Nordsjælland spillede sin pokalfinale nummer 2, og i det 90 minut sparkede Søren Christensen FCN foran med 3-2 og var med det mål med til at sikre endnu en pokalsejr. Se videoen ovenfor, hvor Søren Christensen fortæller om den oplevelse.