Mit bedste FCN-minde: Kasper Lorentzen

Kategorier

Mit bedste FCN-minde: Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen fortæller om det første halve år han havde i FC Nordsjælland, som sluttede med guldmedaljerne om halsen.

I mit bedste FCN-minde vil en række af personer omkring FC Nordsjælland fortælle om en oplevelse, som har været ganske unik for dem og som de altid vil se tilbage på med stor glæde. Søren Christensen og Lasse Petry er de to første FCN-spillere som der har fortalt om deres bedste minde i FCN-trøjen. Du kan høre og se de to klip HER. Kasper Lorentzen fortæller om et forår hvor holdet gik fra den ene sejr til den anden, og bare følte sig uovervindelig, end ikke den sidste kamp i sæsonen mod AC Horsens, hvor mesterskabet kunne smides på gulvet var følelse af fiasko tæt på. Hør Lorentzen fortælle om det magiske forår i klippet ovenfor.