Masser af gang i den ved Sommerland Sjælland Cup

Kategorier

Masser af gang i den ved Sommerland Sjælland Cup

30 ungdomshold fra samarbejdsklubberne prøvede alle at spille i Farum Park før lørdagens Superligakamp

I lørdags afviklede FC Nordsjælland den årlige Sommerland Sjælland Cup for samarbejdsklubberne, og 24 drengehold årgang 2005 havde sagt ja tak til udfordringen. De dystede om ære og medaljer fra middag og frem til kampstart i Superligaen for FCN-FC Vestsjælland, hvor stævnedeltagerne også skabte masser af liv på tilskuerpladserne. Udover de 24 stævnehold, var der 6 hold fra samarbejdsklubberne inde til forkamp umiddelbart før Superligakampen, så 30 hold og dermed ca. 300 spillere med yderligere 300-400 ledere og forældre var med til at skabe en festlig ramme. I pausen af Superligakampen var alle stævnedeltagerne på banen igen til æresrunde og medaljeoverrækkelse ved Nicolai Stokholm, Andreas Laudrup og Kasper Lorentzen. Alle holdene i stævnet fik lov at spille én af gruppekampene inde på stadion, og oplevelsen af at spille i Farum Park står nok stadig lysende på nethinden hos de mange små spillere, der drømmer om selv en dag at spille Superliga. Dagens kamppartner Fun4Kids havde opstillet en hel masse underholdning med hoppeborge og rodeotyr, så der var også masser at give sig til mellem kampene. Sommerland Sjælland Cup afvikles én gang årligt i Farum Park, og alle deltagerne fra samarbejdsklubberne er herefter inviteret til FCN-dag i Sommerland Sjælland søndag 22. juni.
Glimt fra Sommerland Sjælland Cup. (Fotos: Rie Neuchs)