Lørdag: Kæmpe FunZone, musik og hygge fra kl. 12

Kategorier

Lørdag: Kæmpe FunZone, musik og hygge fra kl. 12

Vi varmer op til Superliga-kampen lørdag eftermiddag mod FC Vestsjælland med en kæmpe familie- og børnezone med masser af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.

I samarbejde med Fun4kids sætter vi alle sejl til med et kæmpe område foran Hotel FC Nordsjælland, hvor der allerede fra middagstid vil være mange forskellige aktiviteter:

  • Hoppeborge
  • Skyde-konkurrencer
  • Rutchebane
  • Sumobrydning
  • Ansigtsmaling
  • Tigeren Timba
  • FCN-telt med musik og hygge
  • Og meget mere

Ud over FunZonen spilles der Sommerland Sjælland Cup på banerne omkring Farum Park og på stadion, vi har besøg af flere samarbejdsklubber i forbindelse med forkampene og samtidig vil flere af omegnens børnehaver komme forbi. Der vil således være gang i den i timerne op til kampen mod FC Vestsjælland. Er du ikke så meget til hoppeborge og aktiviteter, sætter vi også det store FCN telt op, hvor der vil være både musik, snacks og drikkevarer som opvarmning til kampen, der starter kl. 17. Efter kampen kommer spillerne som altid ud og hilser på i Autografzonen, hvor der vil være mulighed for en lille snak, et billede og selvfølgelig autografer fra spillerne. Du kan allerede nu sikre dig en god plads til kampen. Køb dine billetter HER