Lærerig kamp for de unge tigre

Kategorier


Kristian Lindberg scorede til 1-0 for FCN i Odense. (Foto: Boesenfoto.dk)

Lærerig kamp for de unge tigre

FCN tabte med et meget ungt hold 1-2 i Odense i Reserveholdsturneringen til et rutineret OB-mandskab

– Selv om vi tabte, var det en fin start på forårets Reserveholdsturnering. Det var meget lærerigt for vores unge spillere at møde så fysisk stærkt og rutineret et OB-hold i TREFOR Park. Den slags kampe har uvurderlig betydning. Sådan lyder det fra !. team Coach Flemming Pedersen, efter at FCN i eftermiddag med et meget ungt reservehold tabte 1-2 i Odense. De unge tigre førte ellers 1-0 ved pausen på et flot mål efter godt en halv times spil. Kristian Lindberg nettede med et hårdt fladt skud ved bagstolpen på glimrende forarbejde af Mikkel Jensen. Forinden havde Mikkel Jensen haft en friløber, som Jesper Christiansen desværre fik afværget. OB havde overtag i kampen i flere perioder, hvor fysikken gjorde sig gældende, men med god organisation forhindrede FCN de åbne muligheder for fynboerne. Og i FC Nordsjællands gode perioder spillede de unge tigre flot fodbold og fik sat et modpres ind på hjemmeholdet. Føringen holdt til en times spil, men i det 63. minut udnyttede OB et direkte frispark til at banke bolden helt op i krogen til 1-1. Og ti minutter før tid blev FCN straffet for at boldtab i det opbyggende spil. – OB-sejren var måske fortjent nok, men det var en fin kamp af vores unge drenge. Vi hang godt sammen i kæderne og havde kampen under kontrol, selv om OB kunne dominere os på fysikken. De brugte stort set kun spillere fra Superligatruppen, så vi var hårdt matchet på den front, siger Flemming Pedersen.  Reserveholdsturnering 3. marts kl. 14 i TREFOR Park: OB-FCN 2-1 (0-1) Mål: 34. minut 0-1 Kristian Lindberg. 63. minut 1-1. 80. minut 2-1 FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Martin Hansen
Mikkel Song Hansen, Andreas Maxsø, Nicolai Johannessen, Mads Mini Pedersen
Lasse Petry, Kamal Issah, Emiliano Marcondes
Kristian Lindberg, Marcus Ingvartsen, Mikkel Jensen 61. minut: Mikkel Luimes ind for Song
63. minut Nicklas Mouritsen ind for Mads Mini
70. minut Mathias Jensen ind for Kamal
75. minut: Souheib Dhaflaoui ind for Ingvartsen
82. minut: Rasmus Johansson ind for Mikkel Jensen U/17 keeper Leo Sakharov kom ikke på banen