Jan Laursen om sin nye rolle

Kategorier

Jan Laursen om sin nye rolle

Efter grundige analyser af behovet i den sportslige organisation blev Jan Laursen i sidste uge præsenteret som ansvarlig for salg og udvikling i FC Nordsjælland.

– Vi er vokset ekplosivt over de senere par år, der er kommet mange flere interessenter og opgaver til. Det er egentlig det, der er det primære i vores set-up. Vi har forsøgt at kigge på de ting, som er vigtige for klubben, både her og nu, men også i fremtiden. Og her er det rigtig positivt at vi nu har organiseret os sådan, at vi står stærkere på de enkelte områder. – Jeg skal have fokus på de mere langsigtet projekter, de strategiske områder og så selvfølgelige transferdelen i samarbejde med Allan og Steen Nedergaard selvfølgelig, fortæller Jan Laursen. Læs mere om hele organisations ændringen HER.