Hør fansenes favoritter til FCN All Stars

Kategorier

Hør fansenes favoritter til FCN All Stars

På mandag annoncerer FC Nordsjælland All Star holdet, og FCN TV har spurgt en række fans om hvem de synes der skal have æren af at være en del af FCNs legender.

Vinderen af årets Superliga bliver dansk mester nr. 100, og det jubilæum bliver fejret i løbet af sæsonen på alle Superligastadions. I Farum Park sker det i forbindelse med næste hjemmekamp mod AGF mandag 31. marts. Det betyder blandt andet, at der skal kåres et All Star hold for FC Nordsjælland, og det har tilskuerne ved FC Vestsjælland-kampen stemt om, og holdet bliver annonceret på mandag. Til kampen mod FC Vestsjælland spurgte FCN TV nogle af de mest trofaste fans om hvem de gerne så på All Star holdet, og du kan HER se hvem de gerne ville have med. Du kan HER se hvilke spillere der har været mulighed for at stemme på.