Hjulmand: Vi skal slippes løs i Farum Park

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand håber på at kunne slippe det hele løs i Farum Park – Foto: Rie Neuchs

Hjulmand: Vi skal slippes løs i Farum Park

FC Nordsjælland tabte 1-0 i første pokalsemifinale, og om 14 dage venter returen i Farum Park.

– En helt lige kamp, som var meget chancefattig fordi begge hold er godt organiseret, og så bliver det afgjort på en dødbold, og som kampen skrider frem så er 1-0 et lidt specielt resultat. 1-1 for dem er rigtig skidt og 2-0 til dem er rigtig skidt for os, så derfor bliver der tænkt meget i ikke at sætte alt for meget på spil, fortæller Hjulmand, som nu kan se frem til returopgøret i Farum Park om 14 dage. – Den anden kamp bliver helt sikkert en anden historie, vi ved at vi kan komme op i et helt andet tempo. Vi ved også at når vi slipper os løs på hjemmebane så kan vi score både to og tre mål i kampene. Der bliver tempo på i næste opgør, lover Kasper Hjulmand.