Flotte mål og sejr til reserverne

Kategorier


Marcus Ingvartsen scorede sejrsmålet til 3-2. (Foto: Boesenfoto.dk)

Flotte mål og sejr til reserverne

I en chancerig Reserveholdskamp vandt FCN med 3-2 over Esbjerg i Farum Park

Der var masser af målchancer i dagens kamp mellem FCN og Esbjerg i Reserveholdsligaen, og facit blev en sejr til tigerne på 3-2 efter vestjysk føring på 2-1 ved pausen. Det var en kamp, der godt kunne være endt med noget højere målcifre, men begge hold brændte en del oplagte chancer. Efter en lidt rodet og halvsløv start fik FCN arbejdet sig ind i kampen og fik styring på spillet. Det gav en stor målchance til først Marcus Ingvartsen og senere Kristian Lindberg på ripost efter et godt skud fra Emiliano, men scoringerne lod vente på sig. Også Esbjerg havde et godt forsøg, som keeper Alex Runarsson flot reddede. I det 34. minut fik FCN endelig bonus af overtaget, da Kristian Lindberg hamrede bolden i kassen på et direkte frispark. Men så indtraf laurbæreffekten, og der var udlignet mindre end et minut efter. Mick van Buren udnyttede at forsvaret sov lidt, og det gentog han til 2-1 kort efter. 2-1 til Esbjerg ved pausen var ikke efter spil og chancer, men FCN gik alligevel ud til 2. halvleg med ny energi, og satte sig igen på spillet. Belønningen kom i det 62. minut, da netop indskiftede Daniel Thorup på sin første boldberøring hamrede læderet ind i målhjørnet til 2-2. Og kun tre minutter senere blev det 3-2 til FCN på et smukt angreb, hvor Marcus Ingvartsen scorede på et præcist indlæg fra Nicolai Johannessen. Mod slutningen gik Esbjerg længere frem for at få udlignet, men det benyttede især Mikkel Jensen til at skabe målchancer, men han brændte selv den største, da han fik frit løb mod mål fra midterlinjen i næstsidste minut. Træner Peter Feher var godt tilfreds med holdets indsats: – Efter en lidt tøvende start, æder vi os ind i kampen og får overtag i spillet. Og endelig får vi også målet, men så taber vi pludselig duellerne og giver dem for meget plads, og det udnytter de til to mål. – Heldigvis kommer vi godt ud til 2. halvleg og får igen fat, så det er os, der har bolden i længere perioder af gangen. Det er så vigtigt, at det er dem, der løber efter os, og at spillerne fik vendt kampen igen fra den øv-fornemmelse, vi alle havde i pausen. – Og vi fik lavet nogle fantastisk flotte mål. Til sidst forsøgte Esbjerg med et pres, men drengene stod godt imod. Stor ros til drengene for indsatsen, lyder det fra Peter Feher. Reserveholdskamp mandag 10. marts kl. 14:00 i Farum Park FCN-Esbjerg 3-2 (1-2)
Mål:
34. minut: 1-0 Kristian Lindberg
35. minut: 1-1 Mick van Buren
38. minut: 1-2 Mick van Buren
62. minut: 2-2 Daniel Thorup
65. minut: 3-2 Marcus Ingvartsen FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Runar Alex Runarsson
Mikkel Luimes, Andreas Maxsø, Nicklas Mouritsen, Nicolai Johannessen
Lasse Petry, Mathias Jensen, Emiliano Marcondes
Kristian Lindberg, Marcus Ingvartsen, Oliver Thychosen 46. minut: Kamal Issah ind for Petry
46. minut: Bassel Jradi ind for Thychosen
61. minut: Daniel Thorum ind for Luimes
61. minut: Mikkel Jensen ind for Lindberg
73. minut: Mads “Mini” Pedersen ind for Mathias Jensen