Flashback: Sidste AGF-kamp i Farum Park

Kategorier

Flashback: Sidste AGF-kamp i Farum Park

FC Nordsjælland vandt sidste opgør mellem de to hold i Farum Park med 4-2, hvor specielt Søren Christensen var yderst farlig.

Midtbane-spilleren scorede nemlig to mål i den kamp, og Søren Christensen har det generelt rigtig godt mod AGF, hvor han tidligere har scoret et hattrick. Der bliver dog ingen AGF-kamp for Søren C. i denne omgang, da han sidder ude med en skade, som han genoptræner på. Til gengæld er de to andre målscorer fra kampen, Joshua John og Morten Nordstrand begge med når det mandag går løs i Farum Park. John scorede et af de bedre mål i Farum Park efter han modtog en tværpasning fra Nicolai Stokholm og ganske køligt sparkede bolden helt op i hjørnet uden chance for AGF-målmand Steffen Rasmussen. Morten Nordstrand mål var et flot hovedstød efter et frispark, ’Nordstjernen’ dirigerede den flot ind ved forreste stolpe og afgjorde reelt kampen med den scoring. Det opgør blev spillet for et år siden, nemlig 29.marts 2013, og på mandag er det to hold som ligger fuldstændig side om side med 29 point på henholdsvis 7. Og 8. pladsen i Superligaen, og det er derfor utrolig vigtige point som der kan hentes i forsøget på at ligge afstand til bundstriden. Du kan købe din billet til opgøret HER.