Fire FCN-spillere på U/19 landsholdet

Kategorier


Emiliano Marcondes og en række af de øvrige U/19 spillere træner fast med Superligatruppen, og for fire FCN-spillere står den nu også på opgaver med Danmarks U/19 landshold.

Fire FCN-spillere på U/19 landsholdet

FC Nordsjælland er den klub med klart flest spillere i Danmarks trup, der forbereder den afgørende EM-kvalifikation med to kampe i Montenegro

Danmarks U/19 landshold har kvalificeret sig til sidste step inden EM-slutrunden, og nåleøjet er eliterunden i i Spanien i slutningen af maj, hvor danskerne skal spille med Litauen, Tyskland og Spanien som værtsnation for hele dette spændende gruppespil. Som forberedelse til de svære udfordringer har landstræner Bent Christensen Arensøe valgt en trup på 17 spillere, der skal en tur til Montenegro i uge 12 for at spille to testlandskampe. Danmark møder Montenegro både den 18. og 20. marts, og FCN har hele fire spillere på det talentfulde U/19 landshold. Det er Nicklas Mouritsen, Emiliano Marcondes, Johannes Ritter og Mikkel Jensen, der alle har fået valg til truppen. Dermed er FCN også den klub med klart flest U/19 landsholdsspillere. De har alle fire været med til at spille Danmarks U/19 landshold til eliterunden i maj. Emiliano Marcondes har spillet 6 U/19 landskampe og scoret 4 mål. Johannes Ritter er også noteret for 6 kampe og har scoret 2 mål, mens Mikkel Jensen og Nicklas Mouritsen står noteret for henholdsvis 4 og 2 kampe. FCN-spillerne har også haft en perfekt forberedelse til både udfordringerne i klubben og på landsholdet via FC Nordsjællands deltagelse Viareggio Cup i Italien samt den daglige samtræning med Superligatruppen. Se hele truppen HER