FCN til fastelavn på Nordsjællands Hospital

Kategorier

FCN til fastelavn på Nordsjællands Hospital

Martin Vingaard, Patrick Mtiliga og Oliver Thychosen besøgte mandag eftermiddag børneafdelingen i Hillerød.

Temaet for besøget var fastelavn og udklædningerne var flotte fra flere af de børn som er indlagt på hospitalet. FCN-spillerne deltog i forsøget på at slå katten af tønden, og selvom det ikke endte med nogle ‘kroner’, så havde alle en hyggelig dag. FC Nordsjælland besøger hospitalet i Hillerød flere gange om året til forskellige arrangementer, og for FCN-spillerne er det en lidt anden hverdag der møder dem, end hvad de normalt ser på fodbold-banen. – Det er første gang jeg er med heroppe, og det har været rigtig sjovt. Vi giver et par timer ud af vores hverdag, og kan være med til at glæde børnene, og det er dejligt. Det er dog ikke kun dem, som går herfra med en smil, det gør vi også. Og selvom vi måske ikke helt har den samme hverdag, så kæmper vi begge for et mål. Vi kæmper for resultater på banen, og børnene her kæmper for at opnå positive resultater udenfor banen, fortæller Martin Vingaard.