FCN ALL STARS

Kategorier

FCN ALL STARS

Vinderen af årets Superliga bliver dansk mester nr. 100, og det jubilæum bliver fejret i løbet af sæsonen på alle Superligastadions. I Farum Park sker det aften mod AGF.

Med kun lidt over 10 år på bagen, er det lidt tidligt at tale om All Stars, men med både mesterskab, sølv, bronze og to pokaltitler, er der masser af vigtige og afgørende spillere i FCN’s korte historie. Det har fansene taget til sig og All Star-truppen kan nu sættes ud fra de mange stemmesedler. Hver stemmeseddel indeholdt 35 navne, hvoraf man kunne vælge tre spillere. Suveræn topscorer blev Nicolai Stokholm, som figurerede på næsten halvdelen af alle stemmesedler! Jores Okore og Jesper Hansen fulgte op i en trup, hvor der både er blevet plads til topscorere, udlandsprofiler, kamprekordholder og kulturbærere.  Jesper Hansen vogter nu buret for Evian i Frankrig, Andreas Bjelland spiller for FC Twente i Holland, Jores Okore hos Aston Villa i England, mens Tobias Mikkelsen og Henrik Kildentoft er i norsk fodbold for henholdsvis Rosenborg og Haugesund.  Morten Nordstrand kom tilbage til FCN lige efter mestersæsonen efter at være blevet topscorer for FCN og hele Superligaen i sin debut med tigeren på brystet i 2006/07 og tilbage på lejebasis og med til at vinde pokalen i foråret 2011. Desuden er der blevet plads til klublegenden og den suveræne kamprekordholder Thomas Andreasen, samt angriber Martin Bernburg, der er den mest scorende FCN-spiller nogensinde med 43 træffere. Hele 11 spillere fra All Star Holdet vil være til stede til aftenens kamp, heraf er to i truppen til kampen mod AGF: Morten Nordstrand og Nicolai Stokholm. Derudover vil Farum Park få prominent besøg af Thomas Andreasen, Martin Bernburg, Henrik Kildentoft, Bajram Fetai, Jonathan Richter, Mads Junker og Kim Christensen, der ligesom Patrick Mtiliga og Søren Christensen fra den nuværende Superligatrup vil blive hyldet behørigt i pausen af dagens kamp. Start 11: Jesper Hansen
Henrik Kildentoft, Jores Okore, Andreas Bjelland, Patrick Mtiliga
Nicolai Stokholm, Thomas Andreasen, Søren Christensen
Martin Bernburg, Morten Nordstrand, Tobias Mikkelsen Bænk: Michael Parkhurst, Kofi Enock Adu, Jonathan Richter, Bajram Fetai, Mikkel Beckmann, Kim Christensen Mads Junker Historien er på plads i aften – og det vil fremtiden også være idét alle klubbens talenthold til og med U17 med mere end 80 spillere går på fantribunen i kampfarverne ligesom akademispillerne og samarbejdsklubberne er inviteret til kamp i Farum Park. Hør Søren Christensen fortælle om æren ved at være på All Stars holdet: HER  Hør også Morten Nordstrands tilbageblik på FCN-tiden: HER  Se hele All Stars holdet opstillet grafisk herunder og læs mere i kampprogrammet til FCN-AGF i aften kl. 19:00 i Farum Park: