Fantastisk slutspurt af U/19

Kategorier


Sidst FCN U/19 jublede så meget som i lørdags var, da det danske mesterskab blev sikret sidste sommer.

Fantastisk slutspurt af U/19

På to mål i tillægstiden vendte U/19 udekampen mod HB Køge og vandt 3-2. Også U/17 fik en sejr med sig hjem fra Køge

Både U/19 og U/17 ligaholdene spillede ude mod HB Køge i lørdags, og begge hold kom hjem med tre vigtige point. For U/19 var det efter en helt fantastisk slutspurt, hvor FCN var bagud 0-2 ti minutter før tid, men fik det hele vendt og på to mål i tillægstiden snuppede sejren på 3-2. Også U/17 var bagud 0-1 i Køge, men viste moral til at komme igen og vinde 2-1. U/19 Ligaen: HB Køge-FCN 2-3 (0-0)
Mål: 52. minut 1-0. 74. minut 2-0. 82. 2-1 Frederik Reippuert. 92. minut 2-2 Samed Barut. 94. minut: Samed Barut. 1. halvleg bød på mere fight end godt spil. FCN havde svært ved at få ro over spillet i den hårde blæst. Det blev til fine angreb af de unge tigre, men stort set aldrig med afslutning på. Det blev noget bedre fra 2. halvlegs start, men efter et boldtab slog HB Køge kontra og scorede til 1-0. Da hjemmeholdet midtvejs i 2. halvleg også kom på 2-0 på et selvmål, tabte tigrene noget af pusten og troen på point. Heldigvis holdt målmand Runar Alex Runarsson FCN inde i kampen på det tidspunkt med et par fornemme redninger. FCN rykkede et kvarter før tid Frederik Reippuert fra fosvaret og frem i angrebet, og det gav bonus ca. ti minutter før tid, da Frederik Reippuert reducerede til 1-2 på en ripost efter afslutning fra Samed Barut. Det gav FCN-spillerne ny tro på point, og i tillægstiden slog Samed Barut til med to scoringer, så FCN kunne tage fra Køge med en 3-2 sejr efter en fuldstændig vanvittig slutspurt. Udligningsmålet var en sand perle, hvor Samed Barut tog bolden flot ned efter en fremlægning fra Mathias Hebo og i næsten samme bevægelse bankede bolden i kassen. Og målet til 3-2 skabte naturligvis eufori i FCN-lejren. – Det bedste af det hele er, at det giver holdet mere tro på tingene til resten af foråret. Nu ved de, at alt kan lade sig gøre, hvis man tror nok på det og arbejder for det. – Vi har allerede en vigtig kamp igen på lørdag hjemme mod AaB, der er med helt fremme. Vinder vi den kamp, er vi også med i toppen, siger cheftræner Peter Feher. Kampen mod AaB spilles i Farum Park lørdag kl. 13:00. U/17 Ligaen: HB Køge-FCN 1-2 (1-0)
Mål: 3. minut 1-0. 68. minut 1-1 Simon Vollesen. 75. minut 1-2 Simon Vollesen. FCN fik en rigtig skidt start, da HB Køge scorede til 1-0 efter kun godt et par minutters spil på et hjørnespark, hvor forsvaret var alt for passivt. Det gav en kamp, hvor de første 25 minutter blev præget af fight og nervøst spil. En rigtig premierekamp, hvor holdene havde held til at stresse hinanden. Midtvejs i 1. halvleg begyndte de unge tigre imidlertid at få mere ro på spillet og finde løsninger til at skabe chancer, især over venstrekanten ved Benjamin Lund. FCN fastholdt rytmen i spillet i 2. halvleg, men tigrene måtte vente længe på den fortjente udligning. Men endelig i det sidste kvarter fik FCN også afsluttet chancerne med to scoringer og fik vendt kampen. Simon Vollesen scorede både til 1-1 og sejrsmålet til 2-1 med kun fem minutter igen, så FCN kunne tage alle tre point med hjem. U/17 møder også AaB hjemme i Farum Park på lørdag kl. 15.15, lige efter U/19-kampen.