Den planlagte keeper-assist

Kategorier

Den planlagte keeper-assist

FC Nordsjælland scorede et af de lidt mere sjældne mål i kampen mod FC Vestsjælland, da Kristian Lindberg sendte bolden i kassen.

Det var nemlig en assist fra målmand David Jensen, som gjorde det muligt for Kristian Lindberg at stikke afsted mod mål. – Det er fedt, at de ting som vi træner på i dagligdagen også giver pote. Det er klart modstanderne ved, at vi gerne vil spille bolden ud fra bagkæden, og derfor er det vigtigt at tænke i nye baner, og vi har i lang tid arbejdet på at angribe bagrummet, når modstanderne går højt, fortæller Kristian Lindberg. Det er første gang, at David Jensen kan skrive en assist på CV’et. – Ja, det er ikke hver dag man laver en assist som målmand, og det var bare fedt at Lindberg klaskede den i kassen, siger David Jensen. Hør assistmageren, målscoreren og anføreren fortælle om målet og træningen bag.