David Jensen: Det var så lækkert

Kategorier


FCN-keeper David Jensen fik sin første officielle U/21 landskamp i går i Farum.

David Jensen: Det var så lækkert

– En stor oplevelse at stå i nationaldragten og synge nationalmelodi på sin egen hjemmebane, siger FC Nordsjællands U/21 landsholdskeeper

Smilet var næsten ikke til at tørre væk hos David Jensen under dagens træning i Farum Park, hvor han i går fik sin debut i en officiel U/21 landskamp om vigtige EM-point. At det hele så blev meget lettere af to estiske udvisninger og dansk 2-0 føring efter kun et kvarters spil, kunne ikke dæmpe glæden over oplevelsen og 8-0 sejren: – Det var så lækkert, selv om jeg ikke havde så meget at lave. Bare det at stå i nationaldragten og synge med på nationalmelodien var en stor oplevelse. Og så var det jo også ekstra fedt for mig, at det var på min egen hjemmebane, og der kom så mange og så på, siger David Jensen. FCN-keeperen har haft et forrygende 2014 indtil nu. Først var han med på U/21 landsholdets vintertur og fik debut i en uofficiel landskamp mod Singapore. Efter hjemkomsten har David Jensen så erobret pladsen i målet hos FC Nordsjælland i forårets to første Superligakampe og nu altså også fået en officiel U/21 landskamp med en storsejr og clean sheet. – Jeg havde selvfølgelig forventet meget mere modstand af Estland, men kampen døde reelt hvad angår spænding allerede efter et kvarter. Jeg koncentrerede mig om alligevel hele tiden at holde mig klar og gøre det simpelt. – Som målmand kan det være svært at være arbejdsløs og så pludselig alligevel at skulle præstere ti minutter før tid, men jeg synes, det lykkedes fint. Forårsstarten kunne næsten ikke være bedre for mig, og nu er det bare om at holde fast både på U/21 og hos FCN. Det er en spændende tid, vi går i møde. Især hvis vi kan vinde i Brøndby på søndag, siger David Jensen.