Billetsalg til pokalsemifinalen åbner

Kategorier


FCN vandt pokalen i 2010 og 2011, mens FCK vandt i 2009 og 2012. (Foto: Boesenfoto.dk)

Billetsalg til pokalsemifinalen åbner

Lørdag kl. 10 åbner billetsalget til semifinalen  i DBU Pokalen mod FC København, som spilles i Farum Park d. 10. april, men allerede torsdag kl. 14 kan du sikre dig billet via FCNews.

Det er to hold med stolte pokal-traditioner, der mødes, når FC Nordsjælland og FC København tørner sammen i dette års semifinaler i DBU’s pokalturnering. Den første af de to semifinalebrag spilles i Parken d. 26. marts mens den afgørende kamp om finalepladsen spilles i Farum Park d. 10. april. Billetsalget til både FCN- og FCK-afsnit åbner lørdag formiddag, men vil du være helt sikker på at få en god plads, kan du allerede torsdag eftermiddag købe dine billetter. Det eneste, det kræver, er, at du har tilmeldt dig FCNews, som i denne uge vil indeholde informationer om forsalget. FCN-fans vil som altid indtage D-, A- og det meste af C-tribunen mens fans af FC København henvises til udebaneafsnittet på B-tribunen samt C1, som vil være familieafsnit for udebanefans denne dag. Partnere, sæsonkortholdere og medlemmer af Tigerklubben får information tilsendt direkte, og sæsonkort gælder også til pokalsemifinalen. Der er til pokalsemifinalen desuden adgang for de første 500, der aktiverer deres FSN-kort. Vil du modtage informationer om forsalget, skal du tilmelde dig FC News via forsiden af fcn.dk. Lørdag åbnes også for salget til FC Nordsjælland – Esbjerg d. 14. april i Farum Park.