AC: Vi skal ramme en sejrsstime

Kategorier


FCN har scoret i 25 Superligakampe i træk i Farum Park og forhåbentlig bliver der også noget at juble over på mandag mod AGF. (Foto: Boesenfoto.dk)

AC: Vi skal ramme en sejrsstime

Når FCN mandag aften kl. 19:00 tager imod AGF i Farum Park er det en ekstrem vigtig kamp for tigrenes kurs i Superligaen

Da FCN mødte AGF sidst i NRGI Park i Århus var det med Anders ”AC” Christiansen som matchvinder i 1-0 sejren, men siden er det ikke lykkedes AC at få en træffer ind i Superligaen, så han er målsulten: – Selvfølgelig vil man altid gerne lave mål, og det vil være dejligt, hvis jeg kan gentage det mod AGF på mandag. Som midtbanespiller arbejder jeg hele tiden på at blive bedre til at score, men det vigtige er, at vi vinder kampen. – I den tætte Superliga gælder det om at ramme en sejrsstime, for så kan man virkelig rykke. Efter udesejren over FCM har vi nu igen chancen for at få gang i en stime, og det er det, det handler om, lyder det fra Anders Christiansen. FC Nordsjælland er ligesom AGF placeret i en midterposition i Superligaen, hvor man kan kigge begge veje: – Vi har naturligvis stor respekt for både AGF og nedrykningsstregen, og det gælder først og fremmest om hurtigt at lægge afstand til den. Men selvfølgelig ser man også altid muligheder, og der er heller ikke langt til den sjove ende af rækken. – AGF står altid godt organiseret, og vi skal skabe kampen uden at give plads til deres knivskarpe omstillinger. De har lige fået ny træner, men kampbilledet vil sikkert være nogenlunde det samme. Effektivitet og det første mål kan blive meget afgørende, fastslår AC, der ligesom resten af holdet efter pokalkampen i aftes nu retter al fokus mod Superligaen i de næste par uger. – Det gode er, at det er 100% op til os selv, hvad den her sæson skal ende med. Nu parkerer vi pokalen fuldstændigt indtil returkampen mod FCK. Det er vigtige Superligapoint, der handler om i den næste tid. – Vi har flere gode ting at tage med os fra de sidste par kampe, hvor vi har stået godt sammen som hold både mod FCM og FCK. Det er nemmere at vinde kampe, hvis man har bevidstheden om, at vi får lukket godt af for modstanderne. Så skal vi ”bare” selv vise noget effektivitet mod AGF, siger Anders Christiansen. Har du ikke allerede sikret dig billet til kampen mod AGF mandag aften kl. 19:00 i Farum Park, kan du gøre det HER.