AC: To spændende pokalsemifinaler mod FCK

Kategorier


Anders ‘AC’ Christiansen ser frem til kampene mod FCK – foto: fcn.dk

AC: To spændende pokalsemifinaler mod FCK

FC Nordsjælland og FC København tager på onsdag fat på den første pokalsemifinale i Parken kl. 19:00.

– Det bliver fedt! Det bliver helt sikkert to gode og spændende kampe, men også to meget svære kampe, for det er et klassehold vi skal op i mod, fortæller Anders ”AC” Christiansen op til onsdagens pokalsemifinale mod FC København. – Vi skal have et godt resultat i den første kamp på onsdag, og det gør vi kun ved at være stærke i duellerne, spille klogt og være rigtig aggressive. De to mandskaber har domineret de senere års pokalfinaler og har samlet således delt 4 af de seneste fem titler i pokalen mellem sig. FC Nordsjælland vandt i 2010 og i 2011, det var dog før Anders ’AC’ Christiansen kom til klubben. – Man kan godt mærke, at pokaltitlerne har været med til at skabe en særlig kultur i klubben. Pokal-turneringen betyder enormtmeget og bliver prioriteret rigtig højt i hele klubben. Vi stiller altid i stærkest mulige opstilling, og alle ved, det kan give nogle af de helt store oplevelser, som alle fodboldspillere elsker at være en del af. Jeg håber, at kunne være med til at skabe endnu en historisk præstation for klubben, og selvom FC København er favorit på hjemmebanen, er vores mål at stå i finalen d. 15. maj,fortæller AC. Du kan købe billetter til onsdagens kampen HER, og du kan købe til den afgørende semifinale i Farum Park d. 10. april HER. Onsdagens kamp sendes på TV3+ med optakt fra 18.30, og FC Nordsjælland opdaterer på Twitter via #FCKFCN.