120 til Åbent Hus for Partnere

Kategorier


Buffeten ved brunch-kampen i efteråret 2013 – foto: Rie Neuchs

120 til Åbent Hus for Partnere

Der er fuldt program alle steder i Farum Park i aften. Således også i loungerne, der i dag udvides med en ny lounge og tilhørende partnerkategori: Club FCN.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller: – Vi er i lykkelige omstændigheder forstået på den måde, at vi grundet øget opbakning fra erhvervslivet har været ved at ramme loftet i Farum Parks lounge- og VIP-faciliteter. Det betyder, at vi har måtte udvide med endnu en lounge, som vi præsentere for potentielt nye partnere i forbindelse med aftenens kamp mod AGF. – Vi har bl.a. haft en åben invitation i de lokale aviser, og responsen har været overvældende. Vi kan således også melde fuldt hus i den nye lounge i aften, hvor mere end 120 gæster og firmaer vil få mulighed for at se nærmere på faciliteterne, opleve servicen og være en del af FCN netværket for en dag. Håbet er naturligvis, at rigtig mange af dem vil finde oplevelsen og produktet så interessant, at de bliver en del af vores partnerfællesskab sammen med de over 400 eksisterende partnere. – Med åbningen af Club FCN-loungen vil vi i fremtiden have 4 VIP-lounger med mellem 7 og 800 spisende gæster plus 8 Skyboxe og 3 Skylounges med plads til mere end 120 spisende gæster. Vi er ekstremt stolte af den store opbakning vi oplever, og ved at den slags forpligter. Det gør vi alt for at leve op til, lyder det fra Ole Palmå. Til aftenens kamp vil alle lounges være fyldt og det forventes også at der vil være run på billetboderne op til kampen.