Yngste mand i La Manga

Kategorier

Yngste mand i La Manga

Mathias Hebo Rasmussen er til daglig U/19-spiller, men han har fået chancen for at komme med på træningslejren i La Manga.

En chancen som den 18-årige midtbanespiller er helt klar til at gribe, det handler om at suge til sig til træningen og tage med sig videre når det igen står på træning og kamp med U/19-holdet. – Der er ingen tvivl om at det er en chance jeg har fået, og jeg håber på at vise det bedste overfor trænerne og de andre spillere. – Jeg har allerede fået et par fif fra Stokholm om hvornår jeg skal tage bolden med frem i opspillet, og nogle andre små koncentrationspunkter, så det er nogle gode ting, som jeg kan tage med mig. De ting jeg lærer her, skal jeg tage med mig videre på U/19-holdet – og forhåbentlig endnu længere, fortæller Hebo. Mathias Hebo er sammen med Johannes Ritter de to yngste som er med på træningslejren.