U/15 møder storhold i Belgien i Påsken

Kategorier


U/15 træner Frank Hjortebjerg glæder sig over den store udfordring for FCN-truppen.

U/15 eliteholdet til Belgien i Påsken

De unge tigre er kommet med i en stor international turnering, hvor de møder en række europæiske storklubber

Hvem vil ikke gerne møde klubber som Tottenham, Feyenoord eller Nantes? For FCN/Farum BK U/15 drenge kan det blive til virkelighed i Påsken, når de for første gang nogensinde deltager i den store internationale U/15 turnering KVO i Belgien. Pladsen i denne superturnering har FCN/Farum BK fået via gode internationale kontakter, der kender kvaliteten af klubbens ungdomsarbejde. Se præsentationen af FCN/Farum BK som ny klub på turneringens hjemmeside HER U/15 træner Frank Hjortebjerg er naturligvis glad for udsigten til sådan en udfordring: – Det er altid fedt at se spillerne i andre omgivelser og under forhold, hvor de bliver presset anderledes end til daglig. Vi glæder os til at komme ned og spille mod de store klubber, hvor der i kampene godt kan blive brugt tricks, vi ikke kender fra den hjemmelige turnering. – Det giver masser af læring til spillerne, og vi trænere og ledere bliver klogere på de enkelte spillere, når vi ser dem under tryk. Vi får et større og bedre billede, og så er der tid til at lære dem nærmere at kende på sådan en tur. – Det er i høj grad mentalt, de bliver testet, men samtidig bliver det også en fed oplevelse og giver forhåbentlig ny energi til alle, siger Frank Hjortebjerg.