Truppen til Viborg-kampen

Kategorier

Truppen til Viborg-kampen

Første kamp på hjemmebane i dette forår står på menuen når FC Nordsjælland spiller fredag aften mod Viborg FF.

FC Nordsjælland trænede torsdag formiddag i Farum Park for at få de sidste detaljer på plads inden der fredag er forårs-premiere i Farum. Mandagens målscorer Kim Aabech: – Vi går på banen med det mindset, der hedder, at vi skal frem over stepperne, nu er vi på hjemmebane og her har det kørt rigtig godt i lang tid. Og jeg glæder mig rigtig meget til, at vi kan få gang i vores spil. De folk der kommer på stadion, kan se frem til et sprudlende hold, som vil gøre alt for at undeholde og vinde. – Jeg har nappet lidt selvtillid med scoringen i mandags, og forhåbentlig har jeg spillet mig lidt tættere på startopstillingen, nu må vi hvad trænerteamet vælger, fortæller Aabech som er oppe på fire scoringen i hele sæsonen. Truppen til opgøret mod Viborg byder på flere unge spillere, hvor en kan få debut. Marcus Ingvartsen er blandt de 19-mand som skal forsøge at hente tre point i mod Viborg. 18-årige Ingvartsen spiller til daglig på U/19-holdet, og kan spille de tre forreste pladser oppe foran. I forhold til truppen mod Viborg så glider Oliver Thychosen, Morten Nordstrand og Bassel Jradi alle ud, da de døjer med skader. Ind i stedet er altså Marcus Ingvartsen, Emiliano Marcondes og Mikkel Jensen. Truppen til kampen i Farum Park mod Viborg FF fredag den 28.februar kl.18.30: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
31. Mikkel Jensen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
40. Marcus Ingvartsen