Truppen til Esbjerg-kampen

Kategorier


Pascal Gregor er med i forårets første trup – foto: fcn.dk

Truppen til Esbjerg-kampen

Forårets første Superliga-trup er nu endelig klar til mandagens opgør i Esbjerg.

Syv ugers optakt med otte træningskampe bliver nu byttet ud med Superliga og kampe om point, det i sig selv er en motivation for FCN-truppen. – Vi glæder os virkelig til at komme i kamp, vi har set de andre tage hul på Superligaen, og i morgen bliver det kun os der mangler at komme i gang. Vi ser frem til at skulle angribe det her forår og hente så mange point som muligt, der er potentiale i det her hold, og vi kan strække det langt hvis vi får det til at spille hele vejen rundt, fortæller Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland og Esbjerg fB har en gang tidligere i sæsonen mødt hinanden, dette var også i Esbjerg og her løb værterne med en 4-0 sejr. Det var første opgør i Superligaen, og FCN har lidt af en revanche til gode. Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1, og du kan følge liveopdatering på Twitter på #EFBFCN. Truppen til kampen i Esbjerg, mandag den 24.februar kl.19.00: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen