Stryger: Har rykket mig fysisk

Kategorier


Stryger føler at den fysiske formåen er blevet rykket endnu længere – foto: fcn.dk

Stryger: Har rykket mig fysisk

FC Nordsjælland-backen har haft en flyvende opstart, hvor fysikken er på plads og samarbejdet med de andre spillere er ved at sidde i skabet.

Jens Stryger Larsen har altid fremstået som en spiller i god fysisk forfatning, men efter det første halve år i FC Nordsjælland er der blevet lagt endnu et lag på. – Det er noget som jeg er gået benhårdt efter her i opstarten, at kunne lægge et ekstra lag på. Jeg har snakket med vores fysiske træner Mathias (Zangenberg, red.) om at have mere at give af efter de 80 minutter, hvor de andre måske begynder at gå døde. Det er her jeg skal kunne forsætte mine løb både frem og tilbage. Netop den del har set fornuftig ud i vores træningskampe, men jeg føler selv at der er mere at komme efter, så det arbejder jeg hen i mod, fortæller Stryger. Højrebacken kom til FC Nordsjælland sidste sommer, og har brugt perioden på at finde sig til rette i klubben og på holdet. – Det tager selvfølgelig tid at komme ind på et nyt hold, det er naturligt, men jeg er også nået til et punkt nu, hvor jeg virkelig føler mig hjemme, vi har en god stab, og jeg har nogle gode holdkammerater, som får det bedste frem i mig. Og det er vigtigt for mig at trives udenfor banen, for at kunne præstere på banen, siger FCN’s nummer 15. Mens Superligaen bliver kickstartet allerede fredag aften, så må Jens Stryger og FC Nordsjælland vente til mandag aften i Esbjerg. – Vi må sige at det kribler i benene efterhånden, og vi er virkelig klar til at gå ud og fyre den af. Vi har arbejdet på vores pres-højde og på vores defensiv, og vi står med en god fornemmelse forud for Superliga-starten, slutter Stryger. FC Nordsjælland spiller altså første Superliga-kamp i foråret på mandag, den 24.februar i Esbjerg kl.19.00.