Skybrud gav svære forhold i Viareggio Cup

Kategorier


FC Nordsjællands nye islandske målmand Alex Runarsson holdt buret rent.

Skybrud gav svære forhold i Viareggio Cup

FC Nordsjælland spillede 0-0 i turneringens anden kamp mod Club Guarani fra Paraguay

Efter 1-1 i første kamp i Viareggio Cup mod gruppefavoritten Atalanta, blev det igen til et uafgjort resultat for de unge tigre i går i turneringens anden kamp mod Club Guarani fra Paraguay. Denne gang endte det målløst i en match, der blev præget af et voldsomt skybrud i 1. halvleg. Det gav svære baneforhold, selv om der blev spillet på kunstgræs. Det blev svært at spille bolden langs græsset på grund af vandpytterne, og det udnyttede de fysisk stærke sydamerikanere til at sætte FCN noget under pres i en periode midt i 1. halvleg efter en ellers ganske fin FCN-start. Guarani var tættest på scoring med et skud på stolpen, men FCN-spillerne investerede flot i de mange dueller, der opstod, og mod 1. halvlegs slutning havde tigrene igen godt fat i spillet. FCN modstod også et nyt tryk fra sydamerikanerne i 2. halvlegs start og stod sammen som hold. I det sidste kvarter var FCN dominerende og to gange tæt på et sejrsmål, men en skæv afslutning og en bold, der stoppede i vandet foran mål, betød at FCN måtte nøjes 0-0 og altså kun to point inden gruppens sidste kamp i morgen fredag mod det italienske landshold af unge Serie D spillere, som i den anden kamp tabte 2-3 til Atalanta. – Nu skal vi vinde den sidste kamp og helst med et par mål for at gå videre i turneringen. Tingene skal gå vores vej fredag, hvis det skal lykkes, for skal vi videre fra andenpladsen, skal også andre resultater flaske sig. Men vi spiller selvfølgelig efter at gøre vores og levere endnu en god indsats, siger cheftræner Peter Feher. FCN stillede med denne startformation mod Club Guarani: Alex Runarsson – Simon Lund, Pascal Gregor, Nicolai Johannessen, Nicklas Mouritsen – Andreas Maxsø, Mathias Hebo, Emiliano Marcondes – Kristian Lindberg, Marcus Ingvartsen og Emil Erbas. Inden sidste runde i gruppen har Atalanta 4 point, Italien Serie D 3 point, FCN 2 point og Club Guarani 1 point, så alt er altså stadig åbent, men kun en sejr kan bringe FCN videre i turneringen, og hvis Atalanta får point skal det være som én af de to bedste to’ere, hvilket også kræver medgang med øvrige resultater de andre punjer i turneringen. Peter Feher må i næste kamp undvære Pascal Gregor, der nu er rejst til Spanien for at deltage i FC Nordsjællands træningslejr på La Manga for Superligatruppen.