Se vinderne af konkurrencedagen

Kategorier

Se vinderne af konkurrencedagen i La Manga

Hvis du har fulgt med i føljetonen af konkurrencedagen i La Manga, så er vi nåede frem til sidste del, hvor vinderen bliver fundet.

Traditionen byder altid på en konkurrencedag i La Manga, og i år forløb årets konkurrence med Anders ‘AC’ Christiansen og Uffe Bech som reportere. De to unge FCN-spillere har igennem fem afsnit guidede FCN TV’s seere igennem den legendariske konkurrence, hvor ‘Det Grå Guld’ med Nicolai Stokholm, Morten Nordstrand og Derk Droze havde visse problemer med at finde topformen til Martin Hansens fremragende saksesparks afslutning i en fodtenniskamp. Du kan se hvordan holdene var delt op HER. I femte afsnit er vi nået til at skulle finde vinderne og taberne, og det går ikke helt stille for sig, når de absolut sidste dueller skal afgøres for hvem der står med sejren. Du kan se femte afsnit i videoen ovenfor. Og hvis ikke du har fået set alle afsnit, så er der mulighed for at se eller gense dem her:

Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5