Reaktioner fra sejren over La Union

Kategorier

Reaktioner fra sejren over La Union

Lasse Petry og Johannes Ritter glædede sig begge over sejren og de 90 minutter i benene.

Lasse Petry: – Det var en fin kamp, hvor vi spillede bedre i 1.halvleg end i 2.halvleg. Det er klart at det kan blive meget bedre end det vi så i dag, men det var positivt at mange fik 90 minutter, og vi kan glæde os over at vi nu har et par sidste gode dage foran os. Dem skal vi have udnyttet bedst muligt, så vi er helt klar til Superliga-start, sagde Petry efter kampen. Se hele interviewet med Lasse Petry HER. Johannes Ritter: – Det var fedt at få spillet 90 minutter, jeg kunne dog godt mærke at niveauet var højere end hvad jeg er vant til og konditionen hang da også lidt til sidst. Generelt gik det okay, jeg synes at samarbejdet med Stryger gik godt, og vi havde nogle gode opspil, fortalte U/19-spilleren. Se hele interviewet med Ritter i videoen øverst i artiklen.